InTeylingen

InTeylingen

InTeylingen is een toegangsportaal voor de gemeente Teylingen waarin alle informatie uit de gemeente via één website is te benaderen. Actueel nieuws, de uit-agenda, winkels, ondernemingen, horeca, sport, cultuur, politiek etc. Allemaal te vinden via www.inteylingen.nl. Samen Teylingen sterk maken en de lokale economie versterken.

Het is ook een ‘community-site’, een plaats waar mensen elkaar ontmoeten en waar nodig helpen. Dat kan alleen als er een goede samenwerking en support is vanuit vrijwilligers (verenigingen), inwoners, gemeente en het bedrijfsleven. Dan wordt InTeylingen het bindmiddel van alles en iedereen die betrokken is in de gemeente Teylingen.

InTeylingen is op 9 juni 2017 live gegaan . Stel je voor: Nooit meer eindeloos zoeken naar informatie via verschillende websites. Alles op één plaats.

InTeylingen werkt met vast personeel en vrijwilligers. Het is een initiatief van AdCons4U, wij geloven dat dit een succes wordt en goed is voor de economie en de inwoners van InTeylingen. Daarom investeren wij als betrokken ondernemers in deze ontwikkeling. InTeylingen is ook bedoeld voor mensen buiten de gemeentegrenzen. Toeristen vinden ons probleemloos omdat we investeren om hoog te staan in de verschillende zoekmachines op het internet waaronder Google. Ook via Facebook adverteren wij.

Winkels, ondernemingen, horeca en andere partijen kunnen zich op verschillende manieren presenteren op InTeylingen. Stelt je eens voor dat de site in de toekomst meer dan 200.000 pageviews per maand krijgt. Voorbeelden hiervan zijn te vinden in Amstelveen (www.amstelveenz.nl), Boskoop (www.inboskoop.nl) en Alphen a/d Rijn (www.alphens.nl). Deze laatste is de bakermat van het portaal. Jaarlijks krijgt Alphens meer dan 18 miljoen pageviews.

En wat mooi is, wij hoeven niets te bouwen. Het systeem bestaat en kent geen kinderziektes meer na 7 jaar ontwikkeling. Het gaat om het vullen van gegevens en deze up to date houden. Actueel zijn. Wij gaan er voor. Samen sterk! En langzaam bestaande functionaliteit toevoegen zoals vacatures, een sociale module (Teylingers helpen elkaar) en een ticketsysteem en de digitale winkelstraat. Er is nog genoeg te doen.

Mocht u als bezoeker vanuit een andere gemeente deze informatie lezen. Wij helpen ook andere gemeenten met het opzetten van dit toegangsportaal. Neem contact met ons op. Je vindt de contactgegevens via ‘Contact‘ op onze homepagina.