Flyer

Flyer InTeylingen

Op 9 juni 2017 is de website www.InTeylingen.nl leven ingeblazen met als doel een platform te creëren voor alles wat met Teylingen te maken heeft. Een plaats waar je informatie treft over winkels, bedrijven, cultuur, sport, gemeente etc. Een plaats voor meningen en recensies over winkels, horeca, evenementen, politiek en natuurlijk vooral het nieuws en de agenda van en uit Teylingen.

Een compleet pakket van diensten en hulpmiddelen om je snel en goedkoop te vestigen in het grootste virtuele centrum van Teylingen. Dit platform biedt veel mogelijkheden om je bedrijf te presenteren. Vrijwel ieder gezin komt één of meer keren per maand op bezoek. Dit weten we uit de eerdere opzet van deze website in andere gemeenten, zoals Alphen, Boskoop en Amstelveen. Er is geen verschil met de wereld zoals wij die buiten het wereldwijde web kennen. Ook hier blijven mensen elkaar opzoeken. InTeylingen.nl is het centrum op het internet waar ze naar toegaan om elkaar te ontmoeten, te winkelen en uit te gaan. Door jouw website en belangrijke informatie te koppelen aan InTeylingen komen die bezoekers ook bij jou uit.

Een community-site als InTeylingen kan uitsluitend bestaan door een goede samenwerking en support van vrijwilligers (verenigingen), gemeente, inwoners en het bedrijfsleven. Alleen dan kan InTeylingen het bindmiddel zijn van alles en iedereen die betrokken is in Teylingen. Teylingers betrekken bij Teylingendat is onze ambitie!

Vanuit die betrokkenheid wil InTeylingen de Teylinger van dienst zijn en geeft het op zichtbare wijze invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ons hart ligt in Teylingen en juist daarom willen wij bijdragen aan de vitaliteit van Teylingen. Dit kan door een platform te zijn voor een dynamisch bedrijfsleven, voor een middenstand die met beide benen in de nieuwe (digitale) tijd staat en voor het in Teylingen bruisende verenigingsleven:

Samen met vrijwilligers   Samen met inwoners   Samen met het bedrijfsleven   Samen met jou!

Op de website van InTeylingen staan dient meer dan alleen jouw belang: Je draagt bij aan de community die InTeylingen heet! En daarmee creëer je draagvlak voor een bruisend en dynamisch Teylingen.

Bent je geïnteresseerd in de mogelijkheden die InTeylingen biedt voor bedrijven en wil je jouw bedrijf in de etalage zetten? Nodig ons uit om hierin creatief mee te denken.

Jacky Lispet, 06 41 53 31 40

Freek Bosveld, 06 53 85 58 67